Field Service Engineer

Overal waar nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt het Zwitserse METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Wij zijn de grootste producent ter wereld van een breed assortiment weegapparatuur, met vestigingen in meer dan 100 landen. Daarnaast behoren analytische instrumenten en processystemen tot ons leveringsprogramma. Vanuit Tiel, Den Bosch en Brussel leveren wij met een marktgerichte, platte organisatie kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten aan laboratoria, handel en industrie in de Benelux. METTLER TOLEDO zet zich in om op haar gebied de beste te zijn, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij zijn specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, onze know-how en specialisten op een breed terrein.

Field Service Engineer
(diverse regio's in NL)

Beschik je over een technische MBO en wil je graag aan de slag in een technische buitendienst? Bij Mettler-Toledo zoeken we in diverse regio's nieuwe collga's. Interesse? Lees snel de vacature!

Wat ga je doen?
Als Field Service Engineer ben je ‘buiten de deur’: aan het werk bij onze klanten. Denk aan het plegen van onderhoud, oplossen van storingen en het installeren van nieuwe apparatuur. Je komt bij bedrijven in verschillende interessante sectoren: industrie, laboratorium en retail.

Bij nieuwe collega's geloven we in goede begeleiding, dus we gooien je niet meteen in het diepe. Je volgt een intensief traject. Je loopt mee met ervaren collega’s, we leiden je op in metrologie en je volgt producttrainingen. Kortom, we doen er alles aan om je op te leiden tot een zelfstandige specialist!

Waar beschik jij over?
Spreekt een baan als Field Service Engineer je aan? Dan gaan we ervanuit dat je een gezonde dosis ambitie hebt en aan de slag wilt om je verder te ontwikkelen. Verder zijn de volgende zaken belangrijk:
 • Je hebt minimaal je MBO 3 of 4 afgerond in de richting WTB, Elektro, Mechatronica of een andere relevante richting;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt je autorijbewijs (B);
 • Je bent klant- en kwaliteitsgericht, en je functioneert zowel zelfstandig als in een team;
 • Je bent (bij voorkeur) woonachtig in het gebied: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland.

Wat bieden wij jou?
Start je als Field Service Engineer, dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching.
Daarnaast mag je rekenen op:
 • Een goed salaris;
 • Een bedrijfsauto;
 • Laptop en smartphone;
 • 25 vakantiedagen en 9 ADV-dagen;
 • Een vervolg van je carrière bij een wereldwijde marktleider!

Hoe kan je reageren?
Wil je meer weten over het traineeship? Neem dan contact op met Boy van de Coolwijk, HR Officer, via 0344 638 363. Wil je meteen solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
28-08-2019
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Een goed salaris
Trefwoorden
.
Branche
Techniek
Provincie
Gelderland
Trefwoorden
.